Zárcsere kivitelezésemmel értéket védek meg Önnek! Egy kattintásra elérhető vagyok. +36-70-272-7773

Zárcsere 2. kerület és környékén helyi lakatos segítségével

Zárcsere Budapesti kerületekben

Zárcsere 2. kerület területén helyi zárszerelő segítségével egy órán belül megrendelhető

Budapest II. kerület lakói számára elengedhetetlen, hogy egy rosszul működő bejárati ajtó zár megoldását napokra halassza.

Zárszervizünk erre a kérdésre akár azonnali zárcsere művelettel válaszol!

A legrosszabb esetre felkészülve mikor zárnyitás lesz a feladat zárszerelőink húsz éves tapasztalattal várják hívását!

Tudjuk, hogy a bejárati ajtó nem maradhat nyitva ha rossz az ajtózár és ezzel párhuzamosan a lakók nem tölthetik kint az idejüket, ha nem nyílik az ajtó így a zár csere azonnal szükséges.

Ezért zárszervíz szolgáltatásaink a hét minden napján elérhetőek az ügyfeleink részére!

Ha elvesztette a bejárati ajtó kulcsát, ha nem nyílik a biztonsági ajtó, ha betörtek a Hisec ajtón, vagy új ingatlanba költözött, vagy csak biztonsági zár szerelés kivitelezésén gondolkodik cégünk maximális segítséget nyújt a kivitelezésben!

Budapest területén végzet bejárati ajtó zárcserék az elmúlt húsz év alatt olyan magas minőségre fejlődött, hogy bátran jelentjük ki, amelyik megrendelő a zárcserét tőlünk rendeli meg ott a betörők nem járnak vendégségben és a garanciális munkákat is elfelejtheti!

Ezalatt az idő alatt számos zárnyitás kivitelezését és megannyi biztonsági zár szerelését hagytuk magunk után ezért olyan tapasztalattal rendelkeznek zárszerelőink a témában amelyet más konkurens cégek nem tudnak magukénak!

Bejárati ajtó zárjainak le cserélésekor három gyártótól válogathatnak vásárlóink melyekhez Mabisz minősítés tartozik!


Ez minden esetben követelmény a lakásbiztosítás megkötésekor!

Vajon Ön ellenőrizte, hogy milyenek a biztosítója előírásai? Természetesen a legtöbb válasz a "nem" változat lesz.

De ha tőlünk rendeli meg az ajtózár cseréjét abban az esetben nem is szükséges hiszen zárszervizünk mind a betörés kockázatát és biztosítók előírásait figyelembe veszi az ajtózár lecserélésekor!

Zárcsere árak felöl érdekődik?


Hívjon: +36702727773

 

Bejárati ajtózár cseréjének fontossága

 

Ha az otthona, tárolója, irodája vagy nyaralója biztonságáról van szó, az egyik legfontosabb lépés amit megtehet, az a bejárati ajtózár cseréje.

A jól biztosított bejárati ajtó az első védelmi vonal a betörők és behatolók ellen!
Ezzel találkozik elsőnek az illetéktelen behatoló és azonnal észre veszi ha silány minőségű zárakkal van felszerelve!

Itt dől el kiből lesz áldozat a betörés oltárán!
Mikor megtörténik betörés utána mit fog kérni a szolgáltatótól?
Zárcserét azonnal de a legjobb minőségben!
Ha Önnek egyszer is téved minőségben vagy méretben a zárszervíz szolgáltatója kiválasztásánál akkor kockáztat!

Számtalan esetben dolgoztunk más zárszerelő után mert a minőség amelyet képviselnek a Kínai piacról összesöpört zárakban rejlik és ezt értékesítik Önnek méreg drágán!

Ez idő előtti elhasználódáshoz vezethet és akár felhívás is lehet egy betörés kivitelezésére ezért nem szabad megfeledkezni a zár cseréjéről ilyen esetekben sem.

Ha Önnek a bejárati ajtózárhoz a kulcsára az van írva, hogy:

ANBO 

GBM 

YEH 

DOG 

3M 

ELZETT SECLOX 

VAGY A HISEC AJTÓ ESETÉN FEKETE FEJŰ KULCS 

PIROS FEJŰ KULCS 
akkor biztos lehet benne, hogy hosszútávú mükődésre és alap védelemre sem számíthat az ingatlana területén akár a család biztonsága vagy értékmegörzés a cél!

Ha Önnek van forrása kétszer rossz minőségű zárbetétet cserélni a bejárati ajtóban abban az esetben már megvehette volna a legjobb zárbetétet magas biztonsággal!

Segítünk a biztonsági zár szerelés kivitelezésében !

Ott ahol kevés a zárbetétek le cserélése, hevederzár felszereléssel erősítjük meg a bejárati ajtókat.
Amikor a hevederzár nem alkalmazható a teljes ajtót védjük biztonsági ajtórács felszerelésével.

Nincs olyan terület amelyet ne lehetne megvédeni, de ehhez óriási tapasztalat szükséges, ismerni kell a lehetőségeket és a zárbetét gyártóinak előnyeit.

A zárbetét rendszeres cseréje segíthet abban, hogy otthona biztonságban maradjon.

Tökéletes megoldás ha legalább tíz évente egyszer a cilinderzár cserére kerül, hiszen az eltelt idő alatt megannyi szerszám, zárnyitással kapcsolatos információ, és nem utolsó sorban a felhasználás után maradandó kopás alakul ki a biztonsági ajtók területén, hogy védelme és működése az eszköznek veszélyben van.

Ha zárját egy újabb, magasabb biztonsági szintű modellre cseréli, az extra védelmet nyújthat Önnek és családjának.
Emellett segíthet elriasztani a potenciális betörőket, akik esetleg ismerik a régebbi, kevésbé biztonságos zárbetéteket vagy azok zárnyitással kapcsolatos technikait.

Egy új zárral nagyobb kényelmet is élvezhet, mivel hozzáférhet a legújabb intelligens funkciókhoz, például a kulcs nélküli belépéshez vagy zárrendszerek kialakításához amely nagyban megkönnyíti a bejárást a z ingatlan területén ott ahol több bejárati ajtó van és kertkapu is kapcsolható hozzá.

Végezetül, az elhasználódott zárbetét cseréje után hosszú távon pénzt takaríthat meg, mivel a jövőben nem lesz szükség költséges zárjavításokra vagy cserékre.

Ha most befektet egy minőségi bejárati ajtózárba, az segíthet megvédeni családja biztonságát és pénztárcáját is a későbbiekben, hiszen a nyersanyag árak az egekben vannak!

Tehát amit ma még ki tud fizetni a biztonságáért egy ajtózár csere keretében az közel sem biztos, hogy egy év múlva megteheti ilyen árakon száítva!

A biztonság egy jó befektetés hiszen minden érték amikor Ön távol van egy helyben fókuszálódik!

Ezt meg kell óvni a jövőbe nézve! Ehhez nyűj segítséget Budapest 2. kerületben elérhető zárszerelő kollégánk!
Amikor eljön az ideje és nem érzi magát biztonságban érdeklődjön a bejárati ajtó zárcsere árak iránt!


Zárszervízünk várja hívását:

+36702727773

 

A zárcsere szükségességének okai

 

Elveszett vagy ellopott kulcsok 2. kerület területén.
Az elveszett vagy ellopott kulcsok illetéktelenek számára biztosíthatnak hozzáférést az ingatlanhoz, így biztonsági okokból szükségessé válik a zár cseréje.
A legtöbb esetben a zárcsere azonnal szükséges hiszen csak az idő választhatja el a betörőket az Ön értékeinek hozásféréséhez.
Budapest területén a leggyorsabb reakcióidővel rendelkező zárszervízes szolgáltatóra bízhatja a bejárati ajtózár le cserélését.

Új ingatlanba költözés II. kerületben 
Új házba vagy lakásba költözéskor a biztonság és a nyugalom érdekében fontos a zárak cseréje. Ez biztosítja, hogy csak Ön és azok, akikben megbízik, férjenek be otthonába.

Számos alkalommal az építtető és vállalkozók kezén megy át a lakáskulcs mire a megrendelő át tudja venni az ingatlant és berendezkedhet, értékeit tárolhatja a területen.

Ezért elengedhetetlen, hogy a biztonsági ajtó zárja ne kerüljön kicserélésre hiszen ha csak egy kulcs maradt bármelyik kivitelezőnél, vagy vállalkozó munkatársánál abban az esetben védtelenek az értékei! 

Egy frissen beszerelt műanyag ajtó esetén a kilincs felhúzásával 5 ponton történik a zárás!
De csak a zárbetét reteszeli több pontot.

Így nem kell a biztonsági ajtón lévő pontokat támadni, elég csak a zárbetétet kinyitni és máris hozzáférhetnek az illetéktelenek az értékeihez!

Hogy mennyi ideig tart a zárnyitás? Ez az a tényező amelyhez ismerni kell a zárbetétek egyes típusait!

Ugyan ez a helyzet a HiSec ajtók esetében is. Itt 12 ponton zár az ajtózár de csak a zárbetét reteszel egy ponton!
A Kínai ajtók nyitást a betörők általában 30 másodperc alatt elvégzik amennyiben nincs kicserélve a gyári zárbetét a biztonsági ajtóban!

Ezt az időt a műanyag ajtó zárcsere kivitelezésével vagy a HiSec ajtó zárcsere alkalmazásával akár tízszer hosszabbra tudjuk nyújtani minőségi mabisz minősített zárbetétekkel, amelyek felfúrás, letapogatás, zártörés, savazás, és másolás elleni védellemmel vannak ellátva.

Vitás helyzetek bizonyítják, hogy szükség van az 5 ponton záródó ajtózárak cseréjére ebben a fázisban akár a megrendelő az igazát keresi akár meghitt otthoni légkört biztosítana szerettei számára.

Kopás 
A zárak idővel elhasználódhatnak, ezért a rendszeres cseréjük fontos az otthona optimális működése és biztonsága érdekében.

Sokan sok időt töltenek a bejárati ajtó zár nyitásával ugyanis nem megy bele a kulcs a zárba, nem fordul el a kulcs csak több próbálkozásra, emelni tolni, húzni vonni kell a bejárati ajtót, hogy zárni tudja.

Ezek az apró másodpercek-percek egy év alatt annyi időt vehetnek el az életükből amelyet ha mással töltenének vagy csak magukra szánnák, biztosan pozítiv hatást érnek el vele!

Ezzel szemben évekig használják a rosszul működő ajtózárat míg eljön a zárnyitás ideje!
Amikor elkezd akadni szorulni a kulcs lehetséges, hogy zárjavítás segíthet.
De ne várja meg a teljes romlást és ne szánjon perceket a kulcs behelyezésere hiszen van megoldás amely a teljes zárcsere kivitelezését hordozza magában.

Az időt amit megspórol és a zárnyitás költségeit pedig költse el egy családi összejövetel költségére és érezze magát biztonságban!

Megváltozott élethelyzet 
Ha megváltozik a házban élők személye (például lakótársakkal bővül vagy szűkül), a zárak cseréje további biztonsági és magánéletvédelmi szintet biztosít minden érintett számára.

Ide sorolnám az albérletben lakó bérlőket is hiszen nem tudhatja, hogy az ajtózárhoz milyen mennyiségű kulcs van kint az előző bérlők tulajdonában!
Tudom, nehéz az albérleti díj kifizetése mellett még a bejárati ajtó zárcserére is spórolni, de higgyék el nekem kifizetődőbb mintha egy perc alatt eltűnnek az évek óta gyűjtögetett álmaink!

A biztosító társaságok nehéz fizetnek ki olyan káreseményeket ahol nem bizonyítható a betörés!
Pedig hiába bizonygatja, hogy márpedig Önt meglopták.

Mivel az ajtózárhoz több kulcs is megtalálható a régi bérlők bírtokában így ha kinyitják a zárat kulccsal és az vissza zárják abban az esetben a betörés kizártnak tekinthető!

Ezért érdemes azonnal zárat cserélni albérlet váltásnál és egy kapcsolat szétválásánál is. Ugyan így védhető a szobák esetén, hiszen van olyan bérlő akinek az igénye és lehetősége erre összpontosít. Így a beltéri ajtó zárcsere ugyan ilyen fontosággal bír az értékvédelem területén.

Ammenyiben Ön nem kockáztatna a zárcsere kivitelezésével keressen minket!

Biztonsági zár szerelés kivitelezésével óvjuk Önt és értékeit!

Hívjon:  +36702727773

 

Zárcsere árak Budapest 2. kerületben

 

Egy zárbetét értékét minden esetben az ellenállósága befolyásolja!

Ha egy bejárati ajtózárat olcsón le tud cseréltetni akkor ne várjon nagy biztonságot a terméktől hiszen az alapvető anyagok hiányoznak belőle amelyek az időjárás viszontagságait és betörési kísérleteket el tudnák hárítani!

Egy ajtó zárcserekor a zárbetét rendelkezzen mabisz minősítéssel.

Hárítsa el első körben a felfúrás és a letapogatás lehetőségét, másodsorban a zártörés, és a savazás lehetőségét a zárnyitáskor.

Ez a minimum követelmény a biztosító szemszögéből és ennek cégünk eleget is tesz!

Ezért az ajtózár lecserélése anyagköltségben 9,900 forint és 14.,900 forint + áfa közé sorolható az ajtó vastagságának figyelme vételével felfúrás és letapogatás elleni védelemmel 3 db kulccsal szerelve egy év garanciával számítható.


Amennyiben több kulcsra van szükség érdemes egy kategóriát ugrani és az 5 kulcsos zárbetétet választani a csere során.

Ez a termék felfúrás és letapogatás, zártörés, savazás és kulcsmásolás elleni védelemmel van ellátva 5 db kulccsal szerelve egy év garanciával számítható.

Ára 21,000 - 25,900 ✔✔ forint +áfa költségbe kerül.

Fontos megjegyezni, hogy 2 db plusz kulccsal több jár a zárbetéthez mint az alap változathoz.
Ha kulcs másolás szükséges az alaphoz majdnem ott lehetünk a zárcsere ár kalkulációjában mintha
megvettük volna jobb minőséget.

A két termék közt nincs óriási különbség körül belül egy bevásárlás értéke vagy kétszemélyes vacsora díja, ám mégis csak ezen a tízezer forinton kell, hogy múljon az Ön biztonsága?

Zárnyitás bejárati ajtó esetében 14.800 forint +áfa tol rendelhető meg.
Ebben egy normál ajtózár nyitása tartozik bele ami a kilincsnél helyezkedik el.

Hevederzár nyitás 20.000 forint + áfa tol számítható, de számba kell venni azt a tényt, hogy a legtöbb esetben a zár kinyitása után a zárbetét cseréje szükséges, hiszen az elromlott zárat nem lehet roncsolás nélkül kinyitni.
A roncsolás természetesen csak a zárbetét, zárszerkezetet illetve a kilincs veretet érinti, így a zárcserék után a munkáknak nyoma nincs.

Biztonsági ajtó zárnyitása 20.000 - 25.000 forint + áfa

És természetesen a postaláda zárnyitást is vállaljuk 14.800 forint +áfás költségen és hogy a levélben történő megkeresések a jövőben elérhetőek legyenek a postaláda zárcserét is elvégezzük a munka alatt.

Ennek díja a postaláda zártól függően 2.500 - 5.000 forint + áfa a díjszabása annak függvényében, hogy milyen típusú zárral tudjuk pótolni a levélszekrény zárját.

HíSec ajtó zárcsere ár is sok vásárlót érdekel!
Mabisz minősített biztonsági ajtó zárat szerelünk a Kínai silány minőségű zárbetétek helyére amelyből két kategória áll rendelkezésre.

Az első kategória amely a Hi Sec ajtóba kerül beszerelésre a munkáink során Mabisz 5 minőségű zárbetét 3 db kulccsal rendelkezik felfúrás és letapogatás ellen véd.

Az első belépő kategóriában Mabisz minősített biztonsági zár 14.800 forint +áfás költségre számíthat ha erre a termékre teszi le a voksát.
Hozzáteszem ez a zár az eredeti HiSec ajtózárhoz képest minimum 50-60% magasbb biztonságot nyújthat az Ön számára de ha ez nem elég vagy a kulcsok száma kevés érdemes a magasabb biztonsági zárbetétek felé kacsintani!

Izraeli prémium kategóriás mabisz 5 minőségű zárbetét felfúrás, letapogatás, savazás, zártörés,és másolás elleni védelemmel ellátva 5 db gyári kulccsal 25.000 forint + áfa tol érhető el.

Ez a termék cirka 10.000 forinttal kerül többe az első kategóriától, ám 2 db gyári kulccsal több jár hozzá amelynek piaci értéke a másoláskor 10.000 - 12.0000 forinttal ér többet és három biztonsági funkcióval többet tud az alap zárbetéttel szemben és akár 90% nagyobb biztonságot nyújt mint az eredeti Hisec ajtó zárbetét.

Ideális választás ott ahol a zárcsere során több kulcsra van szükség vagy magasabb védelmi funkciók fontosak a házban lakók védelme érdekében.

Műanyag ajtó zárbetét cseréje 9.900 forint + áfa tol 40.000 forint + áfa összegig terjedhet az ajtólap vastagsága és a zárbetét minősége között amelyek szintén biztonsági zárak és megfelelnek biztosító alsó és legfelső követelményeinek!

Méretezésük minden esetben a helyszínen mérhető le, hiszen ott lehet pontosan, szakszerűen lemérni a cilinderbetét méretezését.

Vannak esetek mikor a vásárlók lemérik a zárbetétet és a zár cserénél a telefonban megadják a méreteket de a régi zár nem biztos, hogy megfelelően, zárszerelő segítségével lett kicserélve.

Ilyen esetekben a zárbetét nem ér ki a kilincsbe ezért a kulcs feje nem tud elfordulni, vagy túl van méretezve és az ajtólapból kilóg!

Ez a biztosító előírásainak nem felel meg!
Zárszervízünk munkaidőben telefonon és e-mailban elérhető!

Ezért ha a bejárati ajtó zárnyitás és utána helyreállítás szükséges Önnek hívja zárszerelőnket aki relevánsan válaszol a kérdésére mennyibe kerül az ajtózár csere 2. kerület területén!

Hívjon:  +36702727773

 

Több ponton záródó bejárati ajtózár esetén is magas fokú segítséget nyújtunk!


Kilincs felhúzós vagy 5 ponton záródó műanyag ajtó zárak széles köre érhető el raktárkészletünkön ezért olyan speciális esetekben is magas szakértelemmel állunk a munka elé amelyt más cég nem tud kínálni!

Ott ahol nincs forgalomban a bejárati ajtózár mérete, kivitele, vagy záródási pontjai miatt, átalakítással új kilincs felhúzós zárat építünk be a helyére akár a befogadók cseréjével amely tok oldalon található. Így biztosítjuk vásárlóinkat, hogy a legjobb döntés a kilincs felhúzós zár javítás mellett szól, hiszen egy új bejárati ajtó cseréje akár a munka két, háromszorosba is kerülhet!

Helyén való az kérdés Önöktől, hogy milyenek a kilincs felhúzós zár árak?

Nos egy 5 ponton záródó ajtó zárcsere anyagköltsége alap felhúzó kilincses ajtók esetében 28.000 - 35.000 forint+ áfa költséggel számolhatóak.

Ha a befogadók cseréje is szükséges a záródási pontokhoz 850 - 1000 forint +áfa költségben számolható.
Amennyiben a kilincsnél lévő állítható ellendarab cseréje szükséges az 10.000 - 12.000 forintos költséget vonzhat maga után.

Természetes a zárszervízünk részéről, hogy ott ahol szükséges a műanyag több ponton záródó ajtó beállítása azt megtesszük a munkadíj értékében így ezzel plusz költséggel nem kell számolnia!


Mondhatjuk, hogy a műanyag bejárati ajtó zár árak árai megegyeznek a fa ajtó több pontos zárjai értékével, de hogy pontosabb körvonalat kapjunk az árajánlathoz csatolhat képet akár telefonon akár
e-mailban zárszerelő várja hívását!

 Hívjon:  +36702727773